Het bestuur

Het bestuur van Swim to Fight Cancer | editie Maastricht bestaat uit Maurice Lambriex en Piet Muijtjens. Alle leden van het bestuur ontvangen geen enkele vorm van beloning voor de organisatie van dit evenement. Hieronder wat meer info over onze bestuursleden.
 
Maurice Lambriex - Voorzitter

Wij zijn er klaar voor, U ook??

_______

Piet Muijtjens - Penningmeester

Op dit moment ben ik actief in een aantal vrijwilligersactiviteiten waar onder deze bestuursrol. Mijn achtergrond is dat ik 17 jaar een eigen ICT-onderneming (25 fte) heb geleid. Toen ik in 2014 een ernstige longembolie kreeg heb ik de onderneming overgedragen en ben o.m. deze weg ingeslagen. Gelukkig is het goed afgelopen en is dit een behandelbare aandoening. Dan besef je terdege dat gezond zijn of weer gezond kunnen worden het grootste cadeautje is dat je kunt krijgen. Net als velen heb ik van dichtbij meegemaakt dat een dierbare niet meer te behandelen was. Dit is mijn voornaamste motivator om in deze rol bij te dragen zodat het kankeronderzoek leidt tot behandelbare en te genezen dierbaren.

_______

Een op de drie mensen krijgt te maken met deze verschrikkelijke ziekte. Dit moet aangepakt worden met hulp van fantastische mensen......jullie!