Persoonlijke pagina


Wanneer je aan deze deelnemer/dit team wilt doneren, scroll dan iets naar beneden en klik aan de rechterkant op de button 'Doneer'; de button staat onder de foto en eventuele motivatie van deze deelnemer/dit team op deze pagina.

De URL van deze pagina is een zogenaamde 'permanente link'. Stuur 'm via Email, Facebook, Twitter of ouderwetse ansichtkaart naar familie, vrienden en bekenden om zoveel mogelijk donaties voor deze deelnemer bij elkaar te krijgen.

Samen maken we een vuist tegen kanker

   Fight on!
Team
Team BNI zuid-oost
Totaal bedrag € 0,00

Motivatie Kanker is een verschrikkelijke ziekte waar iedereen helaas vroeg of laat in welke vorm dan ook mee te maken krijgt. In mijn familie alleen zijn er al 6 prachtige mensen aan gestorven. Twee jaar geleden is mijn zus aan de gevolgen van kanker overleden. Een prachtige sterke vrouw die ondanks alle ellende en tegenslagen positief bleef en bleef vechten om te overleven. Door iedere keer weer een nieuw doel voor zichzelf te stellen vond zij de kracht om vol te houden en te blijven vechten Haar kracht en doorzettingsvermogen vormen mijn stimulans en inspiratie om aan Swim to Fight Cancer deel te nemen. Ik kan in volle gezondheid ervoor kiezen om deze inspanning te leveren. Zij en alle andere die aan deze verschrikkelijke ziekte lijden staan voor een veel grotere uitdaging. Zij hebben geen keuze. Zij kunnen alleen maar hopen dat kanker steeds beter behandelbaar wordt.

mijn Donateurs
  • Geen sponsors gevonden