Individuele deelnemers

Het inschrijfgeld voor individuele deelnemers bedraagt € 75,00. Iedere deelnemer heeft een inspanningsverplichting om minimaal € 250,00 aan donaties bij elkaar te brengen. De donatiegelden komen volledig ten goede aan de stichting Fight cancer.

Na inschrijving ontvangt iedere deelnemer via email een link naar zijn/haar persoonlijke pagina om donateurs te werven. 

Inbegrepen bij het inschrijfgeld zijn:

•    1x startbewijs Swim to Fight Cancer Maastricht

•    1x badmuts (let op: verplicht vanuit de organisatie)

•    1x badhanddoek, badslippers en medaille bij de finish

•    1x consumptiebon voor eten

•    1x consumptiebon voor drinken

•    Omkleedmogelijkheid in start- en finishhome

•    Mogelijkheid voor eenvoudige opfrisdouche bij finish

•    Persoonlijke pagina op de site van Swim to Fight Cancer Maastricht

Schrijf je hier in!
deelnemer
Deelnemer Ben Dolmans
Totaal bedrag € 811,00
Motivatie De strijd tegen kanker heeft mij persoonlijk geraakt door de strijd die mijn vrouw gestreden heeft. Daarom wil ik graag meedoen aan deze uitdaging.
deelnemer
Deelnemer Jorg van Beek
Totaal bedrag € 755,00
Motivatie Ik ben mijn opa en oma verloren aan complicaties die zijn ontstaan als gevolg van kanker. Ik wil geld ophalen zodat andere families dit vreselijke verlies bespaard kan blijven. Daarnaast zwem ik voor iedereen die nog aan het vechten is tegen deze afschuwelijke ziekte.
deelnemer
Deelnemer Mariska Snijders
Totaal bedrag € 701,00
Motivatie Ik doe mee voor iedereen die te maken heeft met deze ziekte..ik doe mee voor de wetenschap...en in het bijzonder doe ik mee voor Nicole Verjans die op dit moment vecht om kanker de baas te blijven! Nicole deze is voor jou!!! 👊🏽
deelnemer
Deelnemer Marc Brouns
Totaal bedrag € 399,00
Motivatie Ik draag graag mijn steentje bij aan het bestrijden van deze ziekte. Ik realiseer me hoe kwetsbaar gezondheid kan zijn en dat eenieder getroffen kan worden door ziekte. Ik hoop dat velen mijn inzet zullen waarderen met een donatie voor dit goede doel.
deelnemer
Deelnemer Sabine Vertommen
Totaal bedrag € 230,00
Motivatie Op zondag 26 augustus 2018 zwem ik Swim to Fight Cancer. Er zijn genoeg mensen die hier aan lijden of zelfs verloren hebben van deze strijd. Graag wil ik zoveel mogelijk geld inzamelen voor meer onderzoeken te laten doen. Ook vind ik het belangrijk om mijn initiatief te tonen en hier een steentje aan bij te dragen!
deelnemer
Deelnemer Petra Van de Wiel
Totaal bedrag € 170,00
Motivatie Als zorgverlener wil ik heel graag middels dit initiatief mijn bijdrage leveren, zodat met nieuwe onderzoeken de strijd tegen kanker nog beter bestreden kan worden.
deelnemer
Deelnemer Cherille Bronckers
Totaal bedrag € 110,00
Motivatie NA HET AFLASTEN VAN DIT EVENEMENT HEB IK ME TERUGGETROKKEN ALS DEELNEMER. DE MOTIVATIE EN HET VERTROUWEN IS WEG. IK HOOP DAT ALLE DONATEURS NETJES HUN GELD TERUG KRIJGEN. DANK ALLEN VOOR HET VERTROUWEN IN MIJ. We kennen allemaal wel iemand die getroffen wordt door deze vreselijke ziekte. Ik zwem voor iedereen maar speciaal voor mijn vriendin Claudia die 5 jaar geleden ziek werd. Als iemand ziek is waar je van houdt, probeer je een steun te zijn. Maar nu kan ik echt iets doen! We zijn al 35 jaar bevriend en ik hoop dat ze nog heel lang bij me blijft. Claud, deze is voor jou! Hou van je, let’s do this!
deelnemer
Deelnemer Kevin Zenden
Totaal bedrag € 45,00
Motivatie Bijna iedereen kent wel iemand die heeft moet strijden tegen deze nare ziekte of die dit nog steeds aan het doen is. Ook ik ben daar één van. Helaas heb ik van allebei mijn opa's en van mijn oma afscheid moeten nemen door deze ziekte. Én zijn er momenteel 2 mensen in mijn omgeving tegen kanker aan het vechten. Daarom spring ik op zondag 26 augustus in de Maas en draag ik mijn steentje bij aan dit mooie initiatief, samen met alle andere deelnemers en sponsoren. Ik vraag aan iedereen die iets kan missen om te doneren, om zo samen een vuist te maken tegen kanker.
12
>